Quantcast


Terje Paulsen, en bauta er borte.

Det var sjokkerende nyheter vi fikk i begynnelsen av februar, Terje Paulsen fra Tvedestrand og Team ”mine dine vår” var gått bort alt for tidlig og veldig brått og uventet.
Terje var aktiv innen biltrial, men var også med Jørgen Paulsen som mekaniker når ”No limit” var på formula offroad løp. For oss i biltrialen kommer det til å mangle en stor og viktig brikke når sesongen snart starter.
Første gangen mange av oss ble kjent med Terje var i 2002, han lagde Eurotrialsangen og fremførte den sammen med Rabbagastene, hvor han var solist og naturlig midtpunkt. Etter hvert ble Rabbagastene nesten for AOKs husband og regne. Terje fant etter hvert kjærligheten innenfor offroaden, og han og Eva ble et skikkelig familieteam, hvor Eva sto for kjøringen med Terje som mekaniker og codriver. Terje skulle etter hvert bli oftere å finne bak rattet selv også.
Siden de begge hadde barn på hver sin kant ble teamnavnet selvsagt da de fikk Thomas Andre sammen, ”mine dine vår”. Det ble reiser med buss og familie i inn og utland, og Terje var alltid et sosialt midtpunkt. Terje var også en ressurs som mekaniker, noe han jobbet med til daglig på Bike i Arendal, og han var et selvsagt valg som sjefsmekaniker for Jørgen Paulsen, når Jørgen satset Formula Offroad.

Det er vanskelig for oss å forstå at noen som var så full av liv plutselig er borte, en som så til de grader satte sitt preg på omgivelsene, og som til de grader enkelt kom i kontakt med nye mennesker og ble venner med de fleste. Det blir rart å reise på tur uten Terje, en som alltid var der, og alltid var like blid, alltid hjelpsom og som var et naturlig midtpunkt. Det kommer vel ikke til å gå helt opp for oss at du er borte før sesongen starter, først da kommer vi virkelig til å merke det store tomrommet du etterlater deg.Minnene etter deg vil alltid bringe smil og latter til alle de som kjente deg, selv om det akkurat nå kjennes svært tungt å forberede oss til en sesong uten deg.
Terje levde livet til det fulle, men gikk bort så altfor tidlig, du var deg selv, og mange har mye å lære av en person som Terje.
Våre tanker går til de som sto deg nærmest Terje, vi kommer alle til å savne deg.
Minnene dine lever videre i alle som kjente deg

En siste hilsen fra alle dine Offroad venner

Kondolanser her