Quantcast

Endelig nytt strandhugg for festsugne pirater.
Etter fjorårets strandtur så var det egentlig slutt og mange sørget over at et av Nordens største og mest sosiale 4x4 treff var en saga blott. Utover høsten fikk imidlertid Primus motor, Finn Nørlem, gnisten tilbake, samt mange nye og ivrige hjelpere, og 15. November så lå innbydelsen på nettet, Vi her på Pirate var selvsagt ikke sene om å si ja til å være samarbeidspartnere, og sist helg, 6-8 mars var igjen hundrevis av offroadere samlet i Løkken

Stadig like populær
Beachturen har opparbeidet seg en utrolig status gjennom de siste 5 år, og folk har valfartet fra fjærn og nær for å delta. Det viktigste har aldri vært kjøringen, det finnes sikkert hundrevis med treff som kan skilte med bedre kjørefasiliteter enn den flate stranden utenfor Løkken, men det er noe veldig spesielt med dette treffet, noe med atmosfæren. Dette kan ikke forklares men må oppleves. En ting er sikkert, dette er balsam for enhver 4x4 sjel.

.
Shit hit the fan

Allerede på onsdag begynte folk å ankomme, og fra fredagen var den lille byen igjen inntatt av pirater og andre offroadere. Den velkjente Snackbaren, sentralt plassert, ble igjen åsted for festen som liksom offisielt starter det hele. Og utover kvelden blir det stappfullt, Team Paulsen fra Norge sto etter hvert for underholdningen med sang og musikk. For første gang var det også deltagere fra Finland med , Esa Hakkala og Ørkii var på plass i en flott Landcruiser som de hadde brukt vinteren på å få i stand. På finsk vis var de selvsagt med der det skjedde, i det Kjellis (Velkjent her på forumet) var litt vel utagerende oppå et bord (noen vil kalle det samtidsdans), og fikk en roterende takvifte i planeten, kom det tørt fra Ørki…. Ohhh the shit hit the fan….
Kjellis fikk straks nytt kallenavn, Kjell Propell…. Uten at en verken det eller plasterlappen over øyet satt noe demper på festlysten.

Noe for enhver
Lørdagen var av det sure og forblåste slaget, men folk var like blide selv om det ble sent kvelden før for noen. Selv med rundt 250-300 påmeldte biler gikk registreringen virkelig unna. Folk stakk raskt av gårde, og spredde seg over hele strandområdet som er på drøye 4 mil. Og for de som skulle lure, det er langt fra bare strand, her er det stein, og steinrøyser, det er gamle bunkerser fra krigen man kan klatre rundt på, og sist men ikke minst så er det noen riktig dype elveleier. Det største ligger like på nedsiden av Løkken, og her samles etter hvert folk, noen for å se mens andre etter hvert tar den helt ut og satser det de har.
Moro er det og publikum kjenner sin besøkelses tid, i løpet av dagen er flere tusen nedenom for å titte.

FEST!!!!!!!!!!
Etter hvert som dagen går mot kveld er det klart for festmiddag på velkjente Pakkhuset midt i Løkken sentrum. Som vanlig var middagen helt i toppklasse, serveringen likeså, og trette tryner kommer fort i festmodus igjen. Etter middagen var det premieutdeling, både GPS løp og et slags oppgaveløp hadde det vært på stranden i løpet av dagen, og alle fikk sine respektive premier. Undertegnede fikk også sin premie, en utnevnelse som ”Captain of the year 2008” på Pirate4x4. Den største happeningen var det likevel andre som sto for, nordmannen Morten Svenningsen hadde bestemt seg for å fri til sin kjøre Linda Marie Moen, og det var nok flere våte øyne da Linda takket ja. Kanskje blir det giftemål på neste beachtur…


Størst og best
Selv om mange også får testet strandlivet på Søndagen, så retter de fleste nesa hjemover denne dagen, og hjemreisen brukes til å reflektere over dette fantastiske treffet. Alle vennene man treffer, alle vennene man blir kjent med, og sist men ikke minst alle de fantastiske bilene man har fått sett. Det er nok mange som har en liten bilbygger i magen etter et treff som dette.
Jeg vil avslutte med å takke det danske vertskapet for nok en fantastisk gjennomføring av treffet, og jeg ser fram mot neste år, da det igjen fylles opp med pirater i Løkken første helga i Mars.

Les mer og se flere bilder fra årets beachtour her