Results 1 to 15 of 15

Thread: Batterispenning

  1. #1
    Super Moparerator HardKåre's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Tromsø
    Posts
    1,059

    Default Batterispenning

    Husk det at her er ingen spørsmål for dumme... :p

    Hvor høy skal batterispenninga være på et fulladet batteri? Etter å ha ladet batteriene i bilen og latt dem hvile over natta, har spenninga stabilisert seg på 12,7v.

    Samtidig, hva er normal spenning under lading?? Defa'n viste 15v på el-nettet, da koblet jeg fra laderen...
    RC______ọ_ọ_
    /__/│__ \____\,____
    │ _ │- ´│ _ [o][][][o]
    ‾(o)_)‾‾‾(o)_)--o-)_)

  2. #2

    Default

    12,7 høres greit ut og 14,4 - 14,8 er normal ladespenning. At den viste 15 er vel fordi det ikke akkurat er milspec på voltmeteret :-)

  3. #3
    Jævla treg bilbygger Ove's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2,698

    Default

    Mye godt lesestoff ang batteri og lading her :

    http://www.ladac.no/pagesNo/BatScoolNo.htm#s7

    Dette er for båt , men samme prinsipper gjelder for bil .....
    .




    Prosjektkommentar fra en småmisunnelig SJ-garasje .......
    Quote Originally Posted by Tommy View Post
    Det er vel ikke like motiverende å jobbe for å få ferdig verdens første Sørlandsskuffe med V8....

  4. #4
    Super Moparerator HardKåre's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Tromsø
    Posts
    1,059

    Default

    Batteriet mitt driver fortsatt og lader seg ut... newburn
    Har koblet fra "obvious" strømtyver, som stereo og metringer, men strømmen blr dårlig etter etpar uker igjen... Men jeg har sett at jeg får mye eir på den ène plusspolen, kan det gjøre så det batteriet ikke tar lading? Men jeg har jo 2? (2x100 Ah batteri)
    RC______ọ_ọ_
    /__/│__ \____\,____
    │ _ │- ´│ _ [o][][][o]
    ‾(o)_)‾‾‾(o)_)--o-)_)

  5. #5
    Obeskrivbar Lasse suzicán's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Helsingborg -Skåne
    Posts
    595

    Default

    Quote Originally Posted by HardKåre View Post
    Men jeg har sett at jeg får mye eir på den ène plusspolen,
    Enklaste sättet att ta bort eir på, är VARMT VATTEN...
    Häll sakta varmt vatten på polen och den blir gnistrande ren....
    // Lasse
    Ordförande i Trialförarföreningen - Sverige. Teknisk chef - Eurotrial.

    All 4 wheels must participate, lock up your axles.

  6. #6
    Dieseldyr Bergum's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kristiansand, Norway, Norway
    Posts
    3,136

    Default

    Langtidslading uten pulslading bør ikke overstige 13,8. da vil ikke batteriet gasse så mye.
    14,4 er ladestrøm fra dynamo, og over dette, så bør hettene av batteriet, da du får mye gass.

    Lader batteriet seg ut, bør du ta av polene, vaske hele baqtteriet i varmt vann, og la det tørke.
    Lad det opp med en god lader, og sett på ei testlampe av den gode sorten.
    Ev så kan du sette på ei 100w eller mere pære til å sjekke batteristatus.
    Detter batteriet fort med denne lampa, så kan du kaste batteriet.

    Et 60Ah/t batteri, skal i teorien kunne tømmes med 60A og vare i en time.
    Skal du teste dette, så bruker du 1/10 av dette. 6A i 10 timer.
    Alt over 6 timer er ok.

    Altså, 60W lyspære skal lyse i 10(6) timer, om du har et 60Ah/t batteri.
    http://www.b4x4.no
    Bjarne Bergum 9012 3748
    Suzuki Samurai 1,9td

  7. #7
    Modified
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Ålesund
    Posts
    260

    Default

    Quote Originally Posted by Bergum View Post

    Altså, 60W lyspære skal lyse i 10(6) timer, om du har et 60Ah/t batteri.
    Hvor mye skal spenningen være på etter 10 timer da? ELler hvor sterkt skal lyset av pæra være? Pæra vil vel lyse selv om spenningen er ganske lav?

  8. #8
    Dieseldyr Bergum's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kristiansand, Norway, Norway
    Posts
    3,136

    Default

    Aldri under 12.4V
    Da får du avleiring i batteriet
    http://www.b4x4.no
    Bjarne Bergum 9012 3748
    Suzuki Samurai 1,9td

  9. #9
    Standard
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Sørum/ Akershus
    Posts
    123

    Default

    Quote Originally Posted by HardKåre View Post
    Batteriet mitt driver fortsatt og lader seg ut... newburn
    Har koblet fra "obvious" strømtyver, som stereo og metringer, men strømmen blr dårlig etter etpar uker igjen... Men jeg har sett at jeg får mye eir på den ène plusspolen, kan det gjøre så det batteriet ikke tar lading? Men jeg har jo 2? (2x100 Ah batteri)
    Har du målt hvor mye strøm det trekkes når du står "på stedet hvil da?"

  10. #10
    Super Moparerator HardKåre's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Tromsø
    Posts
    1,059

    Default

    Hvor mye krypstrøm er akseptabelt da?

    Gammel 2,5TD med mekanisk... ALT, så jeg regner med det bare er radioen og klokka som trenger sby-strøm?
    RC______ọ_ọ_
    /__/│__ \____\,____
    │ _ │- ´│ _ [o][][][o]
    ‾(o)_)‾‾‾(o)_)--o-)_)

  11. #11
    Super Moparerator HardKåre's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Tromsø
    Posts
    1,059

    Default

    Krypstrøm på 0,01A regner jeg som akseptabelt... Amperemeteret klarer ikke mindre...

    Men jeg har 1 år gamle 2x95Ah batteri koblet i parallell. Jord går til jord på hver sin side av motoren, og i karosseriet. Gode punkter på begge sider. Plusskablene møtes på startmotoren. Ergo så bør strømmen på begge batteri være identisk.

    Etter at bilen min ble fri for strøm i forrige uke, og jeg har hatt behov for bilen hver eneste dag siden, så har jeg ikke fått tid til å lade opp batteriene på en "skikkelig" måte. JA JEG HAR SYNDET; JEG ER EN SKITTEN GRISETE YNKELIG PATETISK SYNDER, jeg har montert laderen på batteriene der de står fastmontert i bilen, siden jeg ikke har hatt tid til å lade ètt og ètt batteri.

    Ladinga har foregått ved at jeg har hatt rød pol på batteri #1 og svart på #2. Laderen yter 17Ah. Men i dag når jeg endelig har fått tid til å se på bilen så ser jeg at batteri #1 har 12,4v mens batteri #2 har 10,6v!!!!!

    Mye irr på pluss på #2, regner med at det er dette som har gjort at denne ikke har tatt lading??? Men har hatt kontakt nok til å tappe #1? Faen, kan batteriene mine ha tatt livet av hverandre? Kommer til å kjøre en stund uten #2 da jeg selvfølgelig trenger bilen igjen i kveld.
    RC______ọ_ọ_
    /__/│__ \____\,____
    │ _ │- ´│ _ [o][][][o]
    ‾(o)_)‾‾‾(o)_)--o-)_)

  12. #12
    Dieseldyr Bergum's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kristiansand, Norway, Norway
    Posts
    3,136

    Default

    Tommelfingerregelen er:
    Alltid samme dimm i - kabler, eller størren en +'en
    Trekk alltid - kabel til stedet, ikke bare bruk rammestrømmen.
    http://www.b4x4.no
    Bjarne Bergum 9012 3748
    Suzuki Samurai 1,9td

  13. #13
    Super Moparerator HardKåre's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Tromsø
    Posts
    1,059

    Default

    Har samme dimm i alle ender... Nå har jeg kjøpt nye batterisko også.

    Neste spørsmål:
    Hvordan sjekker jeg batteriet om det er blitt ødelagt?? Siden jeg har 2 batteri i parallell må vel batteriene være i tilnærmet lik stand? Virket litt... unøyaktig å måle med ei 100w-lampe... ;)
    RC______ọ_ọ_
    /__/│__ \____\,____
    │ _ │- ´│ _ [o][][][o]
    ‾(o)_)‾‾‾(o)_)--o-)_)

  14. #14
    Dieseldyr Bergum's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kristiansand, Norway, Norway
    Posts
    3,136

    Default

    Helt topp å måle med ei 100w pære.
    Mål først spenningen over batteriet.
    Sett på 100watteren i 30 min og se hvor mye spenningen datt.

    Batteriene bør være dotte likt.
    http://www.b4x4.no
    Bjarne Bergum 9012 3748
    Suzuki Samurai 1,9td

  15. #15
    Super Moparerator HardKåre's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Tromsø
    Posts
    1,059

    Default

    Hmm etter 48t på lader (ute av bilen) klarte jeg å få boostet opp det ene batteriet fra 10,63v til 11,34...

    Bør man bytte begge batteriene når man først kjøper nytt, eller går det ant å få sjekket det gamle om det holder? Har ikke hatt noen problemer med bilen så langt etter at jeg koblet ut den deffekte batteriet, men vinteren nærmer seg... Tror jeg bør ha 2 hotte batteri før den tid...
    RC______ọ_ọ_
    /__/│__ \____\,____
    │ _ │- ´│ _ [o][][][o]
    ‾(o)_)‾‾‾(o)_)--o-)_)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •